Садочок по вул. Вовчинецька, 210 відкриють до 1 вересня?

На оперативній нараді у міського голови розглядалося питання реконструкції дитячого садка № 17 по вул. Вовчинецька, 210.

Як розповів начальник управління капітального будівництва Володимир Ковальчук, всі роботи та документація поділені на два пускові комплекси, оскільки частину садочка ще потрібно викупити в орендарів.

Загальна площа першого пускового комплексу становить  2116 метрів квадратних  і кількість місць після його введення складе 95, в загальному садочок зможе прийняти 190 дітей.

 «На сьогоднішній день проведено робіт на суму 1 мільйон 400 тисяч гривень, так у приміщенні дитсадка замінено вікна, у повному обсязі виконані внутрішні мережі теплопостачання, на 60% виконано утеплення фасаду та чорнове його оздоблення, закуплена і встановлена інвентарна котельна установка, підводяться зовнішні мережі та газопостачання, виконано штукатурні роботи і шпаклювання стін. Готовність об’єкту для введення 55-58%», – сказав Володимир Ковальчук.

Кошторисна вартість всіх робіт становить 12,6 мільйона гривень. Проте, на разі, не є нестача лімітів для завершення усіх робіт першого пускового комплексу у сумі 1,7 мільйони гривень.

Якщо найближчим часом влада виділить потрібні кошти, то за словами Володимира Ковальчука вже з 1 вересня 2012 року садочок запрацює.

Леся, 25.05.2012 09:25



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини