«Свобода» каже, що готова адекватно сприймати критику

Голова Івано-Франківської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олександр Сич прокоментував відкритий лист до громадськості групи журналістів Прикарпаття щодо заяви ВО «Свобода» про публікацію в газеті «Галицький кореспондент»:

«Всеукраїнське об’єднання «Свобода» здатне адекватно сприймати критику на свою адресу, але водночас «Свобода»  буде адекватно реагувати на будь-яку брехню про діяльність партії та її лідерів, яку поширюють і, очевидно, поширюватимуть далі напередодні парламентських виборів.

Я готовий з приводу існуючого інциденту принести свої вибачення редакції газети «Галицький кореспондент», якщо вона доведе обґрунтованість та достовірність інформації, яка була оприлюднена на її сторінках у статті «Свобода колеться?».

В протилежному разі  вважатиму однобоко заангажованими слова із заяви групи журналістів про те, що «Свобода» на Івано-Франківщині «перетворюється у ворога свободи слова та професійної журналістики», про «політичну цензуру» й про те, що дії моїх однопартійців «образливі та грубі» щодо колективу «Галицького кореспондента».

Щиро бажаю, аби на сторінках цієї газети та інших авторитетних періодичних друкованих видань Прикарпаття, журналісти яких підписалися під заявою, було якомога більше якісних, професійних журналістських матеріалів й натомість якомога менше неправдивої та проплаченої «заказухи». І не тільки тієї, що стосується «Свободи», а й інших політичних сил – учасників майбутньої виборчої кампанії».  

 

 

 

Леся, 16.05.2012 09:11



Вибір редакції

Найпопулярніші новини