Що відбувається між міським головою Віктором Анушкевичусом та представниками «Свободи»?

Під час останньої сесії Івано-Франківської міської ради між мером міста Віктором Анушкевичусом та лідером більшості у сесійній залі «свободівцем» Романом Онуфрієвим розгорнулася справжня сварка, під час якої, останній заявив, що якщо через дії виконавчого комітету буде зірвана інвестиційна угода із Сен Гобеном, то депутати піднімуть питання про його розпуск.

Як заявляє депутат міської ради від фракції «Удар-Громадський форум» Юрій Соловей, такі дії не мають нічого спільного з господаркою міста, а це просто намагання утримати владу.

«Я давав депутатський запит щодо проведення звіту виконавчого комітету міської ради, оскільки його засідання зазвичай відбувається на межі кворуму. На жаль, відповіді я так і не отримав. Як на мене, заява Романа Онуфріїва немає нічого спільного з проектом Сен Гобен, це просто політична ковдра, яку тягають між собою міський голова та представник політичної більшості, намагаючись перетягнути політичні важелі впливу. Це вже починає надоїдати, бо якщо міський голова починає виходити з поза межі впливу ВО «Свобода», то ця фракція гостро піднімає питання щодо розпуску міськвиконкому чи дострокового припинення повноважень Віктора Анушкевичуса або якщо «Свобода» починає себе не так поводити, то ми чуємо певні дії у відповідь», - вважає Юрій Соловей.
Леся, 15.05.2012 16:30



Вибір редакції

Найпопулярніші новини