«Грінко» буде подавати на апеляцію

Нагадаємо, що 23 квітня Господарський суд Івано-Франківської області розглянув позов ТзОВ «Грінко-Франківськ» щодо оскарження результатів конкурсу на вивезення твердих побутових відходів у місті Івано-Франківську.

Проте, суд відмовив у задоволенні позову і тим самим підтвердив законність результатів конкурсу, згідно з якими ТзОВ «Грінко-Франківськ» не буде надавати послуги з вивезення твердих побутових відходів в місті Івано-Франківську.

Як розповів інформаційному агентству «Малакава» генеральний директор «Грінко-Івано-Франківськ» Володимир Мендела, перевізник буде подавати апеляцію.

«Ми надалі будемо стояти на своєму, що там була нелегітимна комісія. Коли ми отримаємо ухвалу суду, то можна буде говорити про щось більше. Єдине,що я знаю - ми будемо подавати апеляцію. Це питання не закрито. Те, що на нас чиниться такий тиск і такими методами приводить до того, що з першого травня ми вивозити сміття з територію ЖЕО №9 не будемо, ми забираємо свої контейнера, на цьому припиняється програма роздільного збору, яку ми так намагалися втілити», - сказав Володимир Мендела.

Також, пан Мендела додав, що для нього є незрозумілими заклики влади не оплачувати «Грінко» послуги з вивезення сміття, адже компанія ще цілий квітень продовжувала вивозити сміття з центральної частини міста.

Леся, 28.04.2012 15:18



Вибір редакції

Найпопулярніші новини