Мер сам не знає чого хоче?

І знову на оперативній нараді у міського голови Віктора Анушкевичуса начальник Муніципальної інспекції з благоустрою Степан Кукула наголосив на неналежному вивезенні гілля та твердих побутових відходів перевізником «АТП – 0928» і «Автоколона-2222».

Мер міста пообіцяв, що якщо у Івано-Франківську не буде налагоджено роботу з вивозу сміття, то після святкування Дня міста, він підніме питання про проведення нового конкурсу між перевізниками.

«Якщо перевізник на наведе порядок, то після святкування Дня міста я буду виносити на розгляд виконавчого комітету та сесії міської ради проект рішення щодо розірвання договору на вивезення сміття та скасування результатів попереднього конкурсу і проведення нового по визначенню перевізника, бо інакше не можна», - сказав Віктор Анушкевичус.

Нагадаємо, що згідно результатів попереднього конкурсу саме ці перевізники здобули перемогу, натомість у «Грінко», до якого останнім  часом не було значних претензій, забрали таке право. Сьогодні ТОВ «Грінко-Франківськ» оскаржує результати конкурсу у суді.

Леся, 24.04.2012 15:19



Вибір редакції

Найпопулярніші новини