Олександр Турчинов: Влада під судом використала військові «глушилки»

Перший заступник Голови партії «Батьківщина» Олександр Турчинов заявляє, що сьогодні у Харкові Партія регіонів вдалася до нових провокацій, зокрема, розставила так звані «глушилки» навколо приміщення суду.
 
За його словами, біля суду були встановлені три глушилки: військова, «Укртелекомівська» і глушилка Калашнікова, за допомогою яких влада намагалася перешкодити виступу лідерів опозиції.
 
«Партія регіонів не тільки запросила пана Калашнікова, який відпрацьовував політичне замовлення проти Юлії Тимошенко під стінами Печерського суду, а й встановила під стінами харківського обласного апеляційного суду потужну аудіоапаратуру та аудіообладнання», - сказав він.
 
«Мабуть, у Харкові не знайшлося якісного фахівця з брудних провокацій, тому вони привезли з собою Калашнікова, який, використовуючи потужну техніку, намагався глушити мітинг опозиційних сил», - додав Турчинов.
 
На думку його, такими діями влада ганьбить себе.
 
«Вони намагаються глушити мітинг свободи. Але ні укртелекомівські глушилки, ні провокатори на кшталт Калашнікова не зможуть заглушити слова правди», - підкреслив Олександра Турчинова.
Леся, 28.04.2012 12:47



Вибір редакції

Найпопулярніші новини