Євгенія Тимошенко: Мама знаходиться в тяжкому стані

Юлія Тимошенко знаходиться у тяжкому стані.
 
Про це повідомила її донька Євгенія на брифінгу під стінами Качанівської колонії після відвідування екс-прем’єра.
 
«Вона лежить. Після того, як на неї напали троє кремезних людей, які зайшли до неї у кімнату після 9 вечора, вивели сусідку, вивели усіх людей з корпусу, практично, вона залишилася з ними один на один. Вона не уявляла, що вони будуть з нею робити, вона думала, що настали останні хвилини її життя», - зазначила Євгенія Тимошенко.
 
За її словами, коли чоловіки почали оточувати ліжко лідера опозиції, Юлія Тимошенко просила, аби в понеділок до неї прийшли захисники і обговорили можливість її переїзду до лікарні.
 
«Коваленко сказав, що треба виконувати наказ, змусив двох інших людей напасти на неї і почав сам нападати. Тобто, вони взяли товсте простирадло, обернули її. Вона змогла висунути руки, почала чинити супротив, намагатися вирватися. Це, звичайно, спричинило великий біль, адже вона взагалі не може нормально рухатися. Після цього Коваленко наніс їй сильний удар в живіт через де простирадло», - сказала Євгенія.
 
«Зараз, коли я бачу, що у неї синець в діаметрі 8-10 сантиметрів, то ж з якою силою треба було вдарити людину, аби це залишалося видимим?», - додала Євгенія Тимошенко.
Леся, 25.04.2012 15:24



Вибір редакції

Найпопулярніші новини