Путін хоче відновити Російську імперію?

Олег Тягнибок назвав Президента Росії Володимира Путіна імператором, який сьогодні намагається завоювати територію України та відновити Російську імперію.

«Путін імператор і це однозначно, не тільки за статусом, але й поглядами. Саме перед виборами він заговорив про відродження Російської імперії, про те, що буде фактично будувати Радянський союз. Саме від Путіна росіяни очікують, що він стане «собирателем русских земель». І перша територія, на яку падає його погляд – Україна», - сказав Олег Тягнибок.

На думку лідера «Свободи», основним інструментом нищення українського народу є інформація. Особливо велику роль відіграють кінофільми, у яких українці представлені у найгірших образах. Що ж стосується новин російських ЗМІ, то Тягнибок взагалі не радить їм довіряти, адже всі вони написані під диктовку Кремля.

«Інформаційна війна буде продовжуватися і агресія наростати. Росія зараз дуже активно працює над виготовленням свого власного кінематографічного продукту. Кожен тиждень нові фільми, якими годують і українців. Проте, у більшості з них є негативний герой, який має українську фамілію чи розмовляє нашою мовою, обов'язково найбрудніша та найогидніша повія із серіалу буде називатися, наприклад, Оксана і походить з України. Російське телебачення перекручує події та висвітлює їх на зі сторони справедливості, а так, як потрібно в Кремлі», - переконаний Олег Тягнибок.

Окрім того, Олег Тягнибок наголосив, що вже добре налагоджена економічна війна, адже російський капітал приватизовує українські стратегічні об'єкти та скуповує найцінніше - землю.

Леся, 13.04.2012 09:17



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини