Злодії продовжують красти комунальне майно

Впродовж минулого тижня в Івано-Франківську знову зафіксовані випадки крадіжок та нищення комунального майна.

Про це на оперативній нараді у міського голови наголосила начальник служби оперативного реагування Івано-Франківська Тетяна Клочко.

«Багато надходить повідомлень про відкриті колодязі через викрадення кришок люків та дощеприймальних решіток. Тільки цього тижня виявлено шість таких випадків. 29 березня о 1-й годині ночі зафіксовано черговий акт вандалізму у житловому будинку по вул. Симоненка, 34. Знову у третьому під’їзді порізані кабелі в шахті ліфта. За час з 18 лютого – це вже третій випадок. На даний момент усі ліфти в робочому стані», - розповіла Тетяна Клочко.

За словами, заступника начальника МВ УМВС Василя Непеляка, такі випадки не є вандалізмом. На думку правоохоронця, злочини вчинив працівник КП «Івано-Франківськліфт».

«По ліфтах ми працюємо і далі, тут дуже голосно сказано, що було вчинено акт вандалізму, там тільки перерізано два кабелі. І ймовірно, що це вчинив хтось з колишніх або теперішніх працівників «Івано-Франківськліфт», адже це простий громадянин не зробить», - пояснив Василь Непеляк.

Леся, 05.04.2012 10:26



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини