Жителі Пасічної скаржаться на погане електропостачання

Мешканці мікрорайону Пасічна скаржаться на непланові відключення від енергопостачання, які тривають вже третю добу.

«Вже третій день без попередження та з невідомих причин у нас на години вимикають світло у різну частину доби. От наприклад, встаю сьогодні зранку, вмикаю світло, а його немає. Вчора світло вимкнули десь о  пів на дев’яту вечора», - розповідає мешканка будинку по вулиці Тролейбусна.

Як пояснити у інформаційному агентству «Малакава» такий збій у електропостачанні спричинений тим, що після розмерзання землі відбулися зсуви ґрунту, які спричинили пошкодження кабельних ліній. Внаслідок перемикань, люди на певний час залишаються без світла.

«Це сезонне пошкодження. Після розмерзання ґрунту, почалися його зсуви, внаслідок чого пошкодженні кабельні лінії. Наразі виявлене місце пошкодження і на час перемикання, під час якого оглядається лінія та проводяться ремонтні роботи, споживачі залишаються тимчасово без світла. Аварія вже локалізована, проте ще не невеликий термін світло може пропадати, коли буде споживачів будуть перемикати з резервної схеми на постійну», - сказали у ПАТ «Прикарпаттяобленерго». 

Леся, 04.04.2012 14:01



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини