8 березня гості ТК «Буковель» відзначили, змагаючись у подоланні перешкод із жінкою на шиї

8 березня гості ТК «Буковель» відзначили,  змагаючись у подоланні перешкод із жінкою на шиї. Пари, які зголосилися взяти участь у такому незвичному чемпіонаті, довели, що чоловік та жінка  — найкраща спілка  або, як гласить ще одне українське прислів’я, чоловік із жінкою — що борошно з водою. 

Вісім пар долали перешкоди, доводячи усім, що український чоловік є спритним та витривалим і може подолати будь-які перешкоди навіть тоді, коли у нього на шиї сидить чи лежить жінка. Отож пари долали перешкоди, перелазячи через лавку, «скачучи у гречку», перескакуючи через мішки з цибулею, буряком, капустою та іншою городиною, повзучи у снігових кучугурах, лізучи по драбині, перекочуючись у соломі, ковзаючись по льоду, перетинаючи шнури із розвішаною білизною, прагнучи зберегти цілими яйця, які були розкидані на їхньому шляху та ще вхопити по дорозі вареника та запити його чарочкою горілки. 

Дрескод учасників змагань лижний костюм та чоботи, шолом. І довели сміливці з Києва, Москви, Львова, Івано-Франківська і, навіть, Лондона,  що з коханою жінкою подолають будь-які перешкоди. 

Ці спритники – це Кліманов Олександр, Штормиль Юрій, Савельєв Кирило, Бобко Микола,Чорний Олександр, Мисько Ярема, KOSS37 та…Стейв із Лондона. Переможцем став  Ярема Мисько. 

Кожен учасник цих веселих перегонів отримав подарунки від ТК «Буковель» та ТМ «Хортиця» і море оплесків й усмішок від глядачів і вболівальників. У веселе дійство вдало вплелися українські народні пісні у виконанні фолькгурту «Мажор».




Леся, 10.03.2012 14:35



Вибір редакції

Найпопулярніші новини