«Буковель» готується до зимової олімпіади

Туристичний комплекс «Буковель» активно готується до Олімпійських ігор 2022 року. Принаймні сьогодні на колегії його директор запевняв в цьому голову ОДА Михайла Вишиванюка.

«Наша основна мета – розвиток олімпійських можливостей на базі комплексу «Буковель» та можливість підготувати за 10 років українських спортсменів і виграти найбільше кубків», - повідомив сьогодні на колегії генеральний директор туристичного комплексу  «Буковель» Олександр Шевченко.

Директор презентував відео, де показувалось як готуються українські спортсмени до олімпіади, якими видами спорту наразі там можна займатись, враження тренерів та спортсменів від можливостей даного туристичного комплексу.

Також у «Буковелі» створена спортивно-лижна школа, де навчають маленьких дітей кататись, готуючи майбутніх спортсменів. Вже неодноразово були проведені змагання між юними лижниками, де переможці отримували кубки, а решта  - солодощі. В цю школу, каже Шевченко, приймають і дітей з малозабезпечених сімей, що не мають змоги оплачувати дані послуги.

Олександр Шевченко додає, що на сьогодні туристичний комплекс вже має можливості для  проведення змагання із таких видів спорту: Big Air, акробатика, фрістайл, Red Bull, Ski Gross, Jibbing тощо. Хоча за десять років на курорті можна буде проводити всі змагання, які входять до переліку зимових олімпійських ігор, каже Шевченко.

Леся, 21.04.2011 19:08



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини