Янукович повинен піти у відставку — Роман Чернега

Голова обласної організації партії «Удар Віталія Кличка», голова фракції «УДАР» в Івано-Франківській обласній раді  Роман Чернега підвів підсумки роботи Президента Януковича та уряду Азарова.

 Він не назвав жодної обіцянки, яку б Віктор Янукович виконав з переліку тих, які зазначені в програмі «Україна - для людей». За словами, Романа Чернеги Янукович створив Україну для обраних людей, для «сім'ї».

 «Життя покращилося, але тільки для самого Януковича та його родини, друзів. Україна для людей - стала Україною для «сім'ї». Він тільки забув сказати для яких людей. За два роки вся країна дізналася їх прізвища. Влада - це не тільки посада і привілеї, це ще й відповідальність. Він обіцяв вирішити соціальні питання, а соціальні допомоги не виплачуються. Обіцяв підтримати бізнес та ввести податкові канікули - замість того створив Податковий кодекс, який знищив малий та середній бізнес. Також, не спостерігається покращення інвестиційного клімату, а маємо відтік капіталу з країни. Судова влада перестала бути гарантом справедливості. Погіршилися відносини з Європейським Союзом та Росією. Тобто влада продемонструвала протилежне тому, що обіцяла», - сказав Роман Чернега.

 В зв'язку з невиконання обіцянок Роман Чернега вважає, що в майбутньому Віктор Янукович разом з урядом повинні достроково припинити свої повноваження та піти у відставку.

Леся, 05.03.2012 13:19



Вибір редакції

Найпопулярніші новини