«УДАР» підготував собі «запасний аеродром»

І вашим, а вразі чого і нашим – саме так можна назвати умови, за якими політична партія «УДАР» Віталія Кличка підписала Угоду про спільні дії об’єднаної опозиції із застереженнями.

Основні застереження сьогодні під час прес-конференції назвав лідер партії «Удар-Громадський форум» в місті Івано-Франківськ Юрій Соловей.

«Віталій Кличко готовий об’єднуватися з опозицією, але дещо на нових принципах і засадах. Він висловив їх в площині трьох застережень. Перший момент – партія «УДАР» підтримує всі зусилля опозиції, але вона не вступає в КОД (Комітет опору диктатурі). Друге – партія «УДАР» виступає за те, щоб на кожному мажоритарному окрузі від опозиції, був єдиний кандидат, але він повинен висуватися не за закритими дверима, а відповідно до рейтингу, який визначиться за півтори місяці до виборів незалежним соцопитуванням. Третє – в тому випадку, якщо ті застереження, з якими виступила партія не будуть враховані іншими опозиційними політичними силами, то «УДАР» залишає за собою право виконувати зобов’язання тільки у тій частині угоди, де немає застережень» , - повідомив Юрій Соловей.

Тобто, іншими словами, якщо партію «УДАР» не влаштує вибір єдиного кандидата, то вона буде висувати на виборах свого представника.

Леся, 25.01.2012 18:36



Вибір редакції

Найпопулярніші новини