В Івано-Франківську обговорили можливості проведення 24-их зимових Олімпійських ігор на Прикарпатті

В Івано-Франківській облдержадміністрації відбулася нарада з питань взаємодії готельно-туристичного бізнесу із закладами освіти, туристичними громадськими організаціями, транспортними компаніями та музейними закладами.

Головною темою для обговорення була можливість вибороти право на проведення зимових Олімпійських ігор – 2022 на Прикарпатті.

Як зазначив голова Івано-Франківської ОДА Михайло Вишиванюк, великий вплив на отримання дозволу приймати білу олімпіаду буде мати цьогорічний чемпіонат Європи з футболу, який пройде в Україні. Крім того, на його думку, на Прикарпатті ціни у сфері туристичного бізнесу не відповідають якості послуг та є надто високими.

«Від того, як буде проведено Євро-2012 в значній мірі залежить, чи дадуть Україні проводити зимові Олімпійські ігри 2022 чи ні. У Львові вже зафіксували космічні ціни в готелях і дуже багато вболівальників замовили собі готелі в Польщі. Такщо 1:0 не в нашу користь. Ми далеко не втекли від львів’ян, у готелях в нас ціни теж не відповідають якості послуг і 70 гривень за чашку кави – це теж не ціна. Нам треба знайти середину, щоб всі хто не приїжджав на Прикарпаття сказали, що це найкращий край, все там гарно, дешево і смачно», - вважає Михайло Вишиванюк.

Саме тому, він радить владі та бізнесу об’єднати сили та напрацювання, щоб у 2022 році в Карпатах пройшли 24 зимові Олімпійські ігри. 

Леся, 28.02.2012 11:52



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини