Прикарпатці охоронятимуть небо України під час «Євро-2012»

Військовослужбовці 114-ї Івано-Франківської бригади тактичної авіації вперше в новому 2012 році виконали завдання з учбово-тренувальних польотів. За одну льотну зміну було виконано близько двох десятків вильотів як бових МІГ-29, так і МІГ-29 УБ. Під час вильотів військові льотчики відпрацювали низку завдань з пілотування літака та перехоплення порушників повітряного простору.

 «Загалом ці польоти вже другі в навчальному і перші в календарному році, - розповів командир бригади полковник Сергій Голубцов. – Головною метою цих навчань є відновлення навиків наших пілотів літати як в складних метеоумовах, так і вночі. Всі військовослужбовці бригади - льотний і технічний склад - продемонстрували високу виучку та майстерність».

  Інтенсивність підготовки пояснється тим, що саме військовослужбовцям 114-ї Івано-Франківської бригади тактичної авіації буде доручено охороняти небо над містами Західної України під час проведення матчів у рамках „Євро-2012”. За планми захисту нашого повітряного простору військові авіатори заступлять на бойове чергування в травні цього року і закінчать його вже після завершення чемпіонату.

Підполковник Тарас Грень.
Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України.  

Леся, 25.01.2012 11:01



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини