Чи дозволять іноземним медикам оглянути Тимошенко?

Голови двох обласних партійних організацій ВО «Батьківщина», серед них народний депутат України Дмитро Шлемко, вже у середу вимагатимуть від Верховної Ради України прийняти постанову, яка дозволить іноземним медичним представникам, зокрема з Канади, оглянути Юлію Тимошенко.

«Кількома народними депутатами, зокрема, головами обласних партійних організацій «ВО «Батьківщина» Тернопільської та Івано-Франківської області подано постанову щодо допущення іноземних медфахівців для обстеження Юлії Тимошенко та встановлення відповідного висновку. Ця постанова винесена на розгляд Верховної Ради на середу, 8 лютого», - розповів Дмитро Шлемко.

Проте, на його думку, парламентарі не підтримають дану постанову, адже головна мрія Президента  -  щоб  Юлія Тимошенко ніколи не вийшло з тюрми.

«Якщо Партія регіонів та її більшість проголосують, то це буде означати, що вони дійсно зацікавлені у тому, щоб дати належний висновок стану Юлії Володимирівни. Якщо ж вони цього не зроблять, а я переконаний, що так і буде, тоді стане зрозуміло, що вони приховують її справжній стан та будуть робити все, щоб він погіршувався», - пояснив Дмитро Шлемко.

Леся, 03.02.2012 17:29



Вибір редакції

Найпопулярніші новини