Дії влади можуть призвести до дострокових президентських виборів, - Микола Томенко

Заступник Голови Верховної Ради, один з лідерів партії «Батьківщина» Микола Томенко вважає, що дії влади можуть призвести до дострокових президентських виборів в Україні.

Про це політик сказав у середу в ефірі на Національному радіо.

Роблячи політичний прогноз на 2012 рік, Віце-спікер зазначив, що аналіз стартової ситуації напередодні парламентських виборів засвідчує, що сьогодні і у влади, і в опозиції є рівні можливості створити парламентську більшість у жовтні 2012 року.

Микола Томенко переконаний, що парламентські вибори лише тимчасово можуть зняти нинішній ключовий конфлікт у суспільстві: коли абсолютна більшість людей вважає соціально-економічний курс нинішньої влади хибним.

Політик наголосив, що, якщо влада не зробить жодних радикальних кроків стосовно зміни своєї політики, направленої на захист власних інтересів та проти інтересів більшості громадян, після парламентської виборчої кампанії цілком можливі дострокові президентські вибори. Оскільки, пояснив він, треба буде якимось чином знімати конфлікт між майже 80% населення, які не сприймають дії нинішньої влади, та біля 20% тих, що повністю чи частково підтримують її дії.
Леся, 02.02.2012 12:01



Вибір редакції

Найпопулярніші новини