Місце Ющенка у теплому палаці Україна біля Віктора Януковича - Москаль

Народний депутат України, член політичної партії «Фронт Змін» Геннадій Москаль відвідав Прикарпаття. Під час прес-конференції обговорювалося угода про об’єднання опозиції, яку не підписав лідер «Нашої України» Віктор Ющенко.

На думку Геннадія Москаля причиною цьому є тісні взаємовідносини Віктора Андрійовича з Віктором Федоровичем.

«Лідер «нашої України» Віктор Ющенко не порахував, що його місце не там, де було проголошено Акт Злуки, а в теплому місці в палаці Україна біля Віктора Януковича. За весь період він жодного разу не критикував діючу владу, ні разу не прийшов на суд Луценка, а на суді Тимошенко за його свідченнями вона отримала сім років позбавлення волі», - заявив Геннадій Москаль.

Також на його думку, Леонід Кучма сьогодні більш активно висловлює свою громадську позиції, ніж Віктор Ющенко, який свого був підставним кандидатом Партії регіонів на минулих Президентських виборах.

«Сьогодні жодних політичних репресій не проводять до представників «Нашої України». Я рахую, що він був технічним кандидатом у Януковича під час виборів Президента для того, щоб ходити та паплюжити Тимошенко та відбирати у неї голоси. Між партіями Януковича і Ющенко є угода про ненапад, такий собі «Пакт Рібентропа- Молотова», що не дає можливість останньому відкрити рота та оголосити свою громадську позицію по жодному питанню. Сьогодні Кучма більше Критикує нинішню владу ніж пан Ющенко», - сказав Геннадій Москаль.

Леся, 27.01.2012 14:14



Вибір редакції

Найпопулярніші новини