Працівники «Беркуту» вирішили теж розважитися?

У ніч з 21 на 22 січня 2012 року працівники спецпідрозділу «Беркут» у місті Івано-Франківську з невідомих причин жорстоко побили три молоді пари, які намагалися потрапити до нічного клубу «Пасаж Гартенбергів».

Як розповідає одна з потерпілих у інтерв’ю телеканалу «ЗІК», їх разом з гостями зі Львова без будь-яких на те підстав не пустили до даного закладу. Працівники ж клубу заявили, що один з чоловыкыв не проходить фейс-контроль. Після того, як відвідувачі попросили книгу скарг, їх силою почали виштовхувати з приміщення працівники «Беркуту».

«Абсолютно не мотивуючи відмову, працівники «Беркуту» почали виштовхувати нас з даного закладу, застосовуючи при цьому фізичну силу. Вийшовши на вулицю, вони покидали на землю чоловіків з нашої компанії та почали бити їх ногами, вділи наручники на людей, які абсолютно не чинили опору», - розповідає Юлія Васькевич.

 «Внаслідок таких дій, у чоловіка заламана щелепа, зламаний ніс, тріщина ребра, забій внутрішніх органів та синяки на скронях від чобіт правоохоронців», - заявляє гостя зі Львова.

Також Юлія Васькевич додала, що її взагалі побив зовсім невідомий чоловік, який до інциденту дуже приязно спілкувався з працівниками «Беркуту», внаслідок чого жінці зламали руку. Потерпілі зняли побої та обіцяють передали справу у правоохоронні органи.

Жінці досі не зрозуміло, як органи, які покликані здійснювати охорону правопорядку могли вести себе по-звірячому до людей, яким виповнилося по 30 років, які мають вищу освіту, не були п’яні та адекватно себе поводили.

«Це були нелюди зі скляними очима, які на той момент не думали про наслідки. Вони безпощадно били ногами жінок та людей, які лежали на землі заковані у наручники», - з жахом пригадувала Юлія Васькевич.

Представник спецпідрозділу заперечують застосування до людей будь-якої сили. Проте, відомим є той факт, що працівники «Беркуту» намагаються полюбовно залагодити ситуацію. Також, вдалося зняти аматорське відео, як член «Беркуту» намагався підкупити потерпілого у лікарні.

Хоча офіційна версія говорить зовсім інше. Беркутівці не чіпали людей, ті самі поводились агресивно і зчинили бійку з іншою компанією. Але питання залишається відкритим, якщо беруктівці нікого не били, і вони всі такі білі і пухнасті, навіщо було приходити і домовлятися про мирне залагодження інциденту з обіцянкою, що кривдники вибачаться перед потерпілими і компенсують їм витрати на лікування.


Леся, 25.01.2012 13:14



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини