Внаслідок ожеледиці на дорогах та тротуарах Івано-Франківська за один тиждень травмувалося 60 мешканців

Через несприятливі погодні умови дороги вулиць міста перетворилися на суцільний льодовий каток. Комунальники належним чином не виконує роботи по очищенню  тротуарів від снігу. Внаслідок цього, тільки за минулий тиждень травмувалися 60 мешканців Івано-Франківська.

Про це на оперативній нараді у міського голови повідомив в. о. начальника комунального підприємства «Муніципальна інспекція з благоустрою» Степан Кукула.

«Частина доріг між прибудинковою територією та тротуарами вулиць в даний час випала із обслуговування, не посипається пісково-соляною сумішшю та не прибирається. Питання обслуговування залишається не вирішеним. Внаслідок снігопадів тротуари та дороги стали об’єктом для травм станом з 18 січня до сьогодні зафіксовано 60 травм, в день в середньому травмується від  7 до 14 людей. В суботу та понеділок двірники не прибирали та не посипали тротуари На відповідальну особу, КП «ДРЕУ» складено адміністративний протокол», - зазначив Степан Кукула.

Проте міський голова Віктор Анушкевтичус мабуть, що задоволений роботою працівників КП «ДРЕУ», адже на початку наради він подякував його керівнику за роботу та відпустив.

«Дякую, що тримаєте ситуацію під контролем. Ідіть працюйте!», - сказав Віктор Анушкевичус.

Проте, після довідки Степана Кукули мер міста пообіцяв розібратися у кожному випадку травмування людини.

«Надійте мені всі адреси, де травмувалися люди. Я буду розбиратися по кожному випадку. Людина замість того, щоб в неділю попасти до церкви, попадає в травмпункт», - додав Віктор Анушкевичус.

Леся, 24.01.2012 13:55



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини