Івано-Франківськ готовий до зимових негод

КП «ДРЕО» забезпечене всім необхідним для належної роботи у осінньо-зимовий період. На балансі підприємства знаходиться 21 одиниця техніки для прибирання снігу та заготовлено пісково-соляних сумішей на один місяць.

 

Про це заявив керівник комунального підприємства «ДРЕО» Володимир Юсипів.

 

«На нашому підприємстві розроблені графіки очистки доріг від снігу та посипки. З 12 числа розпочато цілодобове чергування працівників на випадок снігопадів. Створено три бригади в складі яких є 21 одиниця техніки: 6 поливочних плужно-щіточних автомобілів, 4 піскорозкидувача, 3 навантажувача, 1 екскаватор, 3 грейдера, 1 трактор та 4 тротуарноприбиральні засоби. На даний час на підприємстві заготовлено110 тонн солі 470 тонн відсіву та 126 тонн піско-соляної суміші», - повідомив Володимир Юсипів.

 

Працівники ЖЕО починають отримувати необхідні засоби для роботи взимку та постійно відбуватимуться довіз суміші для боротьби зі снігом.

«До роботи розставлено та відремонтовано 90 ящиків для піско-соляної суміші. Вже ми розпочали забезпечувати ЖЕО всім необхідним для осінньо-зимового періоду. На даний час довіз суміші та солі продовжується, і на перший місяць зими ми забезпечені. Тепер ми систематично будемо довозити та поповнювати запаси суміші», - додав Володимир Юсипів.

Леся, 16.11.2011 11:09



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини