Всі керівники ЖЕО мають два дні, щоб навести порядок

На оперативній нараді у Івано-Франківського міського голови Віктора Анушкевичуса вже вкотре розглядалося питання вивезенням твердих побутових відходів та обслуговуванням контейнерних майданчиків.

«В основному в мене зауваження по прибиранню листя, гілля та рослинності. На території ЖЕО №2 ми бачимо накопичення цих відходів на контейнерних майданчиках і не ведеться прибирання ні перевізником, ні ЖЕО», - повідомив начальник муніципальної інспекції з питань благоустрою Степан Кукула.

Керівник ЖЕО № 2 зазначає, що це не їх робота, а перевізника і влада навіть забрала у них з тарифу одну копійку, щоб контейнерні майданчики прибирав перевізник. Натомість, перевізник вважає, що це не побутове сміття і вивозити він його не буде.

Така відповідь надзвичайно обурила Віктора Анушкевичуса і він наказав негайно всі ЖЕО міста навести порядок.

«Всі керівники ЖЕО мають два дні, щоб навести порядок, і ми не будемо тут сперечатися через одну копійку. А перевізники фактично вже догралися, – будуть інші, бо так далі не можна. З одної оперативної наради на другу переводять ті адреси. Людини сиділи ночами, писали гранди, щоб виграти євро контейнера та збудувати для них майданчики. Я не допущу щоб перевізники зараз безвідповідально їх нищили, тому підете шукати іншу роботу і контейнери понищені я вам у дорогу дам. Тому перестаньте балакати, беріть мітли в руки та наводьте порядок у місті», - наказав Віктор Анушкевичус.

Леся, 26.10.2011 11:29



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини