«Відкритий лист до влади» від мешканця Івано-Франківська

Мешканці писанкового центру Прикарпаття міста Івано-Франківська вкрай незадоволені прибиранням вулиць у зимовий період. Тому свідомий громадянин звернувся з «Відкритим листом до влади», який сьогодні з’явився на сайтах інтернет-видань Івано-Франківська.

«Квест вулицями міста  або 2 шпагати, 3 сальто, 5 «ластівок» і  ти в кінотеатрі!
Чудовий суботній день…  Нічого не віщувало біди, окрім синоптиків, котрі прогнозували потепління. Не відаючи про те, що наші очільники  ЖКГ ні сном ні духом не відають  про їх прогнози, я мав не обережність прийняти рішення піти до кінотеатру. І тут почалось! На вулицях міста мене, як українських футболістів, спіткала прикра невдача… Отож в деталях. (Тут мали б пролунати фанфари!)

Стометрівка, центральна вулиця міста, пішохідна зона перетворилася на вулицю «лежачих» мешканців Івано-Франківська, а подекуди й гостей міста. Пройти мало того що майже не реально, так ще й існує велика ймовірність заробити косоокість. Чому? Поясню. Одним оком дивишся вгору – аби бурулькою не забило, іншим під ноги – аби сам не вбився! А навколо «тільки мертві з косами працюють» хотілося б сказати, тому що працівників сфери ЖКГ в цей чудовий сонячний день по іншому як «мертві душі»  не назвеш. Ні, вони звісно десь є, і звісно їх керівник департаменту прозвітує про тяжкі робочі трудодні , і «звісно, потім маленьке звірятко загорне шоколад у фольгу»… Та ми «рухаємось» далі …

Подолали Стометрівку  … Бонуси від пройденого рівня  – живий, пошкодження – замшевим зимовим дорожезним черевикам - 50% здоров’я. Фінішна пряма до к-тру «Космос». От тут вся «малина»! Вода по кісточки, з дороги обхлюпують  напівталим снігом і головне не наступити на того, який уже впав та й самому втриматись на ногах. (Не забуваємо про бурульки.)

Отже, любі керівники  ЖКГ, майте совість – винищуйте  громаду міста більш гуманно! Шановний мер, призначте більш людяного керівника відомства, адже нащо Вам  косоокі, босі, понівечені та загіпсовані  виборці. Ми будемо чемними і ще раз  за Вас проголосуєм, не вбивайте нас до наступних виборів, ну будь-ласка.
Той що пережив «Стометрівку»,- йдеться у листі.

Леся, 23.01.2012 18:33



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини