В Івано-Франківську проблеми з інвесторами

Щоб довести до ладу стадіон «Рух» влада зробила все можливе, переконує міський голова Віктор Анушкевичус. Проте, через безвідповідальність інвестора справі досі не зрушилася з місця.

«На сьогоднішній день інвестори не виконують своїх зобов’язань. У Федерації футболу України знають про ті кроки, які зробила міська влада назустріч інвестору, назустріч футболу, тому що це безпрецедентний випадок в Україні, коли міська влада настільки пішла назустріч інвестору. Я вже збився з ліку, скільки засідань виконавчого комітету,сесій міської ради, і попереднього скликання і теперішнього, ми проводили на прохання інвестора, який кожного року вносив якісь постійні зміни. Останнє рішення стосувалося внеску в статутний капітал. На прохання інвестора, ми прийняли рішення сесії Івано-Франківської міської ради , що 50% внеску в статутний капітал сплачується на протязі місяця, інші 50% – на протязі року. Але ця норма досі не виконана. Тому на наступній сесії ми будемо знову слухати це питання. Я прогнозую два розвитки подій: або скасовувати всі попередні рішення і шукати іншого інвестора, хоча черги як такої немає, або достукатися до інвестора. Я прихильник руху по другому шляху», – пояснює Віктор Анушкевичус.

Схожа ситуація і з сміттєпереробним заводом. Міська влада ділянку для його будівництва виділила, всі необхідні рішення прийняла, проте інвестор залишив справу не почавши.

Леся, 05.01.2012 15:17



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини