Молоді активісти «Фронту Змін» знову намагаються достукатися до влади

Молодіжне крило партії «Фронт Змін» в Івано-Франківській області провело чергову акцію «Новорічне вухо влади». Мета та ж – привернути увагу громадськості до обіцянок та діяльності чинної влади в молодіжному напрямку.

«Ми вкотре проводимо подібні акції з метою привернути увагу нашого Гаранта до проблем молоді, які він обіцяв вирішити, проте до сьогодні нічого не зробив», - пояснив координатор акції Василь Романик.

Також, цього разу казковий персонаж Дід Мороз звернувся і до голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації Михайла Вишиванюка, як до головних «вух» Прикарпаття.

«Ми вимагаємо від Вас, як представника Президента України в Івано-Франківській області, звернути увагу на те, що протягом року, що минає, жодна обіцянка гаранта, яка стосується молоді - не виконана. Тепер нас чекає 2012 рік – рік боротьби за свої права, це буде період, коли ми зробимо усе, щоб Ви, як керівник виконавчої влади в нашій області, реагували на основні наші проблеми», - йдеться у зверненні.

Хоч самі активісти зізнаються, що поки що немає жодних результатів від їхніх заходів, проте вони переконані, що все ж не можна сидіти склавши руки.

Леся, 27.12.2011 16:42



Вибір редакції

Найпопулярніші новини