Совість – єдине чого не вистачає Президенту – Романик

Молодіжне крило партії «Фронт Змін» організувало десятихвилинну акцію протесту«Я – ПРОТИ!». Молоді активісти вважають, що нарешті настав час сказати «Я - проти ТАКОГО Президента!», утримання якого за їх підрахунками обходиться державі у 300 тисяч доларів

«Тут зібралися молоді люди, які протестують проти тих величезних витрат, які ідуть на Президента. Так, один день утримання Президента коштує 300 тисяч доларів. Мільйони людей працюють для того, щоб наш Президент не почувався обділеним», - зазначає голова Івано-Франківської обласної організації «Фронту Змін» Василь Романик.

Учасники акції зробили висновок, що Віктору Януковичу нічого не потрібно і у нього все є, тільки одна річ у нього відсутня – совість. Тому студенти вирішили зібрати кошти на совість Президенту. Учасники акції не були надто щедрими та накидали дві гривні 55 копійок.

Ще молоді активісти звернулися до Президента з заявою, в якій знайшли краще застосування  його коштам.

«Ви обіцяли покращити наше життя вже сьогодні. Сьогодні вже прийшло і Ваше життя дійсно покращилося, але не наше. Ви літаєте за наші кошти на гелікоптері, а ми терпимо підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорті. Якщо продати одну люстру у Вашому будинку, то можна відремонтувати цілий студентський гуртожиток. На загальну вартість Вашого автомобільного кортежу можна купити 50 автобусів для школярів», - йдеться у заяві.

Леся, 26.10.2011 12:21



Вибір редакції

Найпопулярніші новини