Вони хочуть мінімізувати наші пенсії – Мартинець

Відповідно до положень бюджету на 2012 рік, який ухвалила 22 грудня 2011 року Верховна Рада України, розмір соціальних виплат "чорнобильцям", дітям війни, звільненим військовослужбовцям, ветеранам війни і іншим категоріям, Кабінет Міністрів буде визначати відповідно до фінансових можливостей державного бюджету та бюджету Пенсійного фонду.

Нестор Мартинець, голова Івано-Франківської обласної організації «Чорнобиль» вважає, що таким чином, влада мінімізує розмір пенсій пільговикам.

«Це майже те ж саме, що законопроект № 9127. Тільки тут, влада все затвердила у прикінцевих положеннях, в яких зазначено, що розмір пенсій визначатимуть відповідно до фінансових можливостей держави. Такі дії Кабінету Міністрів ідуть в розріз із Конституції України, вони хочуть мінімізувати наші пенсії. Зараз ми ще радимося, що будемо робити далі», - зазначив Нестор Мартинець.

За «Бюджет України на 2012 рік» з 357 зареєстрованих в залі парламенту проголосувало 250 народних обранців. Не підтримали його депутати фракцій «БЮТ-Батьківщина», НУ і Комуністичної партії України.

 

Леся, 26.12.2011 13:40



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини