Я не виключаю, що будуть деякі ротації в уряді країни – Чуднов

Народний депутат України від Партії регіонів Василь Чуднов вважає, що сьогодні немає жодних підстав, щоб відправити у відставку існуючий уряд, адже його робота принесла значну кількість позитивних змін, серед яких зростання соціальних стандартів та зупинення падіння виробництва.

«За час роботи уряду Азарова зупинено падіння виробництва, більше того, оживає будівництво, непогані показники в сільському господарстві, зменшено дефіцит пенсійного фонду та державного бюджету, стабільна гривня, зростають соціальні стандарти – це ті чинники, через які я не прогнозую найближчу відставку уряду», - вважає Василь Чуднов.

Проте нардеп припускає, що на розширеному засіданні Кабінету Міністрів України Президент може провести певні ротації у складі уряду.

«Ви пам’ятаєте, що вже неодноразова критикувалися  міністра освіти Дмитра Табачника Міністр оборони Михайло Єжель, культури Михайло Кулиняк, а особливо міністра охорони здоров’я, тому я не виключаю, що будуть деякі ротації в уряді країни», - додав Василь Чуднов.

Леся, 15.12.2011 17:02



Вибір редакції

Найпопулярніші новини