Прикарпатці брали участь у пікетуванні Апеляційного суду міста Києва

У вівторок, 13 грудня, сотні активістів Прикарпаття взяли участь у пікетуванні Апеляційного суду міста Києва, в якому розпочинається слухання справи щодо рішення судді Кірєєва про засудження Юлії Тимошенко на 7 років позбавлення волі.

Активісти «Батьківщини» скандували на підтримку Юлії Тимошенко численні речівки та гасла, висловлювали свої політичні та людські оцінки незаконним на їх думку діям влади.

«Цей режим проводить судовий процес в абсолютному блокуванні . Він не допускав адвокатів і представників «Батьківщини» до зали суду. Вони змушені були перелізати через паркан, щоб потрапити на подвір’я суду. Потім проривалися в саму будівлю, а потім в зал, де проходило засідання. Народним депутатам не дозволяли підвезти і увімкнути звукопідсилюючу апаратуру», — розповідає Юрій Романюк, керівник фракції ВО «Батьквщина» в Івано-Франківській облраді.

За його словами, враження було гнітюче, адже такого цинічного порушення законів не може дозволити собі ні одна європейська держава, якою вважає себе і Україна.


Леся, 15.12.2011 13:39



Вибір редакції

Найпопулярніші новини