Заключний семінар для платників податків Західного регіону України відбувається в Івано-Франківську

Сьогодні на Прикарпатті проходить кущовий семінар для платників податків Івано-Франківської, Волинської, Львівської, Тернопільської, Рівненської, Хмельницької та Чернівецької областей за участю керівництва і фахівців Державної податкової служби і асоціації платників податків України на тему «Актуальні питання оподаткування юридичних осіб – суб’єктів господарської діяльності. Новації, що передбачені у Податковому кодексі України».

Він розпочався в Івано-Франківську за участю голови ОДА Михайла Вишиванюка, президента асоціації платників податків України Валентини Арбузової і голови Державної податкової служби України Олександра Клименка.

«Мені дуже приємно, що сьогодні разом асоціації платників податків та Державної податкової служби України. Основне завдання податкової служби України та асоціації платників податків – виховувати культуру сплати податків та взаємовідносин між податківцем і платником податків. А саме головне, за словами Олександра Клименка, те, що податкова адміністрація повинна трансформуватися у службу сервісу», - зазначив на початку семінару Михайло Вишиванюк.

 

Леся, 09.12.2011 14:26



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини