Епідемії кору в області ще немає – Джус

В Івано-Франківську відбулося засідання обласної протиепідемічної комісії  з питань  щодо  епідемії  кору в області, в якій взяли участь заступник голови облдержадміністрації Роман Іваницький, начальник  головного управління охорони здоров'я ОДА Микола Олінійчук, головний державний санітарний  лікар  області Михайла Яворського,  члени обласної протиепідемічної комісії, головні лікарі  міст і районів та заступники голів РДА.

Як повідомила завідувач епідвідділу Івано-Франківської обласної санітарно-епідеміологічної станції Тетяна Джус, на Прикарпатті ще немає епідемії кору, проте зросла кількість хворих.

«Станом на 7 грудні 2011 року ми маємо в області 108 випадків захворювання на кір, що складає 7,8 на сто тисяч населення, в Долинському районі – 67 випадків, в Рожнятівському – 32, в Рогатинському  - 7 та 2 у місті Снятин», - розповіла Тетяна Джус.

Також є одиничні випадки захворювання у Тисменицькому, Богородчанському, Галицькому районах і сьогодні приєднався ще Калуський район та місто Івано-Франківськ. 50 % захворілих – це підлітки віком від 15 до 19 років.

.

Леся, 08.12.2011 14:22



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини