Щоб змінити ситуацію в державі, вистачить 100 людей?

Розірвали коло брехні у державі зможе тільки нова українська еліта. Так, вважає, голова комітету Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони України, народний депутат України Анатолій Гриценко.

«Ключове завдання – формування нової української еліти, яка б розірвала той кругообіг брехні в українській політиці, яка принесе правду, чесність, слово, яке тримає слово, яка спроможна відновити довіру. І пов’язане з цим завдання – боротьба з тушками», - пояснив Анатолій Гриценко.

На його думку, щоб поставити Україну на ноги та змінити політику влада, вистачить команди, в яку ввійде сто професіоналів. І крім того, кожному громадянину слід задуматися над персональною відповідальність за ситуацію в країні.

«До 2015 року має бути створена команда. Достатньо сто осіб, які перевернуть країну спираючись на підтримку людей. І кожному громадянину потрібно усвідомити свою персональну відповідальність, чесно голосувати і зрозуміти, що не всі однакові», - додав Анатолій Гриценко.

Сам Анатолій Гриценко зізнався, що наразі у нього немає такої команди, але саме над її створенням працює його політична сила «Громадська позиція».

Леся, 02.12.2011 12:52



Вибір редакції

Найпопулярніші новини