"Удар" готовий взяти на себе відповідальність за роботу будья-якого ЖЕО

Міська організація партії «Удар Віталія Кличка» у м. Івано-Франківськ візьме на себе відповідальність за роботу будь-якого Жеку, щоб довести владі: комунальна структура буде успішно працювати і без підвищення тарифів!

Про це заявив голова фракції «Удар-Громадський форум» Юрій Соловей у ефірі одного з місцевих телеканалів.

За його словами, нині українцям навмисне нав’язують вигідну, як центральній так і місцевій владі, тезу про те, що будь-яка реформа - це обов’язково погіршення для простих людей, як-то: підняття тарифів, додаткове фіскальне навантаження, зняття пільг тощо.

 

На жаль це стосується як загальноукраїнського так і місцевого рівня, коли підвищення комунальних тарифів виправдовують необхідністю реформи житлово-комунального господарства.

Натомість, лідер фракції «Удар-Громадський форум» Юрій Соловей переконаний: будь-яке реформування має покращувати якість життя українців, а не створювати додаткові проблеми та погіршувати матеріальний стан громадян, у іншому випадку такі зміни є абсолютною нісенітницею.

«Свого часу Президент Грузії Саакашвілі сказав, що реформа не може бути не популярною, бо вона має давати позитивний результат», - розповів депутат.

«Тому якщо у результаті так званої комунальної реформи у Івано-Франківську продовжуватимуть зростати тарифи наша фракція жорстко виступить проти цього», - заявив він. 

Не будучи голослівним, для того, аби довести, що і без погіршення матеріального стану простих українців комунальна структура зможе надавати справді якісні послуги, івано-франківський «Удар» готовий взяти відповідальність за роботу будь-якого житлово-комунального підприємства міста.

«Комунальна структура може успішно працювати і без підвищення тарифів, для цього потрібно ефективно використовувати ресурси та проводити жорсткий контроль за виконанням робіт! - переконаний депутат. - Тому ми готові взяти на себе відповідальність за будь-який ЖЕК у  Івано-Франківську для того, щоб наочно показати що і з діючим тарифом(без будь-якого підняття) комунальні структури можуть успішно та якісно працювати», - заявив лідер «Удару» в Івано-Франківську.

Леся, 30.11.2011 15:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини