Чому батареї можуть стати холоднішими?

У помешканнях іванофранківців вже скоро може стати холодніше. Знизити температуру води тепловикам доведеться через зниження лімітів газу.

Про це на оперативній нараді у міського голови повідомив заступник міського голови Івано-Франківська Микола Саєвич.

Як розповів  керівник КП «Теплокомуненерго» Руслан Гайда, тепер ліміти будуть видавати відповідно до того, як розраховується за тепло населення, а оскільки громадяни Івано-Франківська заборгувати вже близько 10 мільйонів гривень, то доведеться економити газ, а відповідно знизити температурі води.

«На селекторній нараді у міністра Близнюка, на якій були присутні керівники «Нафтогазу України», піднімали питання розрахунків за газ. За газ, який було спожито у жовтні місяці нашим мешканцям, виставили рахунок за газ у сумі 12,5 мільйонів гривень. Сьогодні станом на 15 число поступлень від оплати нараховано тільки 2 мільйони 400 тисяч гривень. Однозначно було сказано, що які будуть розрахунки за газ, на таку суму його буде виділено. Якщо ми не будемо вести повноцінний розрахунок за газ, то нас можуть обмежити у його поставці, відповідно в будинках може стати значно холодніше», - пояснив Руслан Гайда.

Тому чиновники, закликають мешканців Івано-Франківська вчасно розраховуватися за послуги «Теплокомуненерго».

Леся, 15.11.2011 14:07



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини