В міській поліклініці запрацював басейн

7 листопада 2011 року відбулася презентація оновленого басейну у міській поліклініці №2. Для  капітальної реконструкції басейну міська рада з  бюджету виділила  42 тис. гривень.

Басейн є госпрозрахунковою структурою. Він покликаний обслуговувати пацієнтів та усіх бажаючих. Пацієнти мають можливість оздоровитись до 15-ї години. Що стосується інших бажаючих, то для них басейн відкритий з 15-ї до 20-ї години. Варто зазначити, що можливість поплавати мають також діти. Для них працюють тренери та професійні інструктори.

Нагадаємо, що раніше басейн перебував у оренді приватними особами, і тільки нещодавно повернули поліклініці.  Для того, щоб даний об’єкт став відкритим для громади, потрібно було докласти чимало зусиль.

Проведення капітальної реконструкції у найкоротші терміни ініціював голова профільної депутатської комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту Сергій Стефанко. Після детального вивчення даного питання, особистого візиту в міську поліклініку №2, депутати вирішили активно долучитися до повернення «життєдіяльності» басейну. Відтак, для його  капітальної реконструкції міська рада виділила 42 тис. гривень.  Дані кошти міська рада спрямувала на установку підігріву, а також озонове знезараження води. Саме механізм озонування, а не хлорування дозволяє уникнути алергічних реакцій та досягти повноцінного знезараження. Окрім того, за кошти депутатів-«свободівців» було замінено 7 вікон та 3 дверей, що вартувало 25 тисяч гривень.

Як зазначає секретар Івано-Франківської міської ради Руслан Марцінків: «Місто вкрай потребує новітніх медичних закладів, де буде сучасна техніка, обладнання, басейни. Дана поліклініка складається з 8 відділів, налічує велику кількість персоналу, а в рік обслуговує понад 2 тис. хворих. Тому належний стан цього медичного закладу, повернення і реконструкція басейну – просто необхідність».

Леся, 07.11.2011 14:43



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини