Центри оцінювання якості освіти розпочали свою роботу

Вже з 1 листопада до 1 грудня 2011 року учні мають змогу зареєструватися для проходження пробного незалежного тестування у 2012 році.

«Щоб взяти участь у пробному тестування потрібно на сайті Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти www.test.if.ua та оплатити  84 гривні, саме стільки коштує участь у пробному тестуванні», - повідомив директор Івано-Франківського регіонального центру  оцінювання якості освіти  Богдан Томенчук.

Цього року діти матимуть змогу порівняти свої знання відповідно до критерій минулорічних тестувань.

«Коли дитина пройшла тест, вона буде мати унікальну можливість – комп’ютер видасть інформацію про бали, які ви могли б набрати відповідно до конкурсних умов минулих років,тобто порівняти свої знання з досягненнями попередників», - додав Богдан Томенчук.

Також, учасники пробного тестування мають можливість виграти нетбуки: «Нетбук – собі і другові», «Нетбук – собі і класному керівникові», «Нетбук – собі і улюбленому вчителеві», «Нетбук – собі і школі».

«Бізнесмени та політичні діячі приготували для переможців у подарунок вісім нетбуків, щоб формувати сьогодні адекватне середовище для роботи в сучасному ритмі», - пояснив Богдан Томенчук.

Леся, 03.11.2011 15:01



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини