III премію на літературному конкурсі «Коронація слова-2011» отримала франківчанка

На Всеукраїнському літературному конкурсі «Коронація слова-2011» III премію в номінації «Пісенна лірика» отримала пластунка Катруся Танчак з Івано-Франківська за вірш «Подаруй мені сон». Сама авторка не змогла забрати нагороду, тому на вручення поїхали  Катрусин брат Олекса Танчак та мати Марічка Артиш.

«Я не сподівалася, що можу виграти цей конкурс, і що буде відзначений саме цей вірш. Коли мені зателефонували, то я тричі перепитала, чи це справді я отримаю нагороду. А коли я сказала, що не зможу бути присутньою на церемонії нагородження, бо того дня у мене ЗНО, у слухавці виникла пауза, а потім мене спитали, чи у мене взагалі є паспорт», - пригадує Катруся Танчак.

З такої нагоди в місті відбувся літературно-музичний вечір «Доторкнися до Коронації!», на якому були присутні франківські лауреати конкурсу попередніх років.

«Ми організували таку зустріч, щоб люди змогли познайомитися з нашими авторами, їх творчістю. Сьогодні тут присутні лауреати попередніх років, це: Марія Вайно, Марія Ткачівська, Весела Найденова та Ярослав Яновський»,- каже Марічка Артиш.

Леся, 01.07.2011 13:15



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини