Івано-франківські підвали знову охопили пожежі

В підвалах будинків Івано-Франківська дедалі частіше трапляються пожежі. Головною причиною них є необережна поводження з вогнем людей без постійного місця проживання, які облаштовується у підвальних приміщеннях багатоповерхівок.

«За минулий тиждень за адресою Молодіжна, 41 виникло одразу дві пожежі у підвальному приміщенні будинку з вини осіб без постійного місця проживання, які там організували собі помешкання», - повідомила начальник служби оперативного реагування виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради Тетяна Клочко.

 Перший заступник міського голови Зіновій Фітель зобов’язав працівників всі ЖЕО знову перевірити всі підвали будинків та заблокувати до них вхід для безхатченків.

«Почало холодати і люди без постійного місця проживання шукають тепло. Навіть при тому, що у нас підвали закриті на замки, але через пожежні отвори та вікна, які понині за правилами бути відчинені ці люди туди проникають. Цю проблему важко вирішити, вона потребує щоденної профілактики», - зазначає Зіновій Фітель.

Леся, 01.11.2011 12:05



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини