Долинська РДА може вже скоро залишитися без голови

Під час прес-конференції в Івано-Франківську, голова Долинської районної державної адміністрації Петро Шкутяк розповів, що заяву на звільнення він написав за власним бажанням і зараз перебуває у відпустці та чекає на рішення Віктора Януковича.

«Я написав заяву на звільнення за власним бажанням, адже треба визначатися в житті. Я побачив, що час вже йти. Голова Івано-Франківської ОДА підтримав моє рішення і думаю, що Президент теж його підпише», - повідомив Петро Шкутяк.

Основною причиною такого рішення є конфлікт інтересів між Івано-Франківською обласною депутатською фракцією «Наша Україна», членом якої він є та людьми, з якими Петро Шкутяк працює у Долинській РДА.

«Я звик працювати у команді, а виходить, що я в опозиції проти людей, з якими працюю. Щоб не йти супроти людей, з якими працюю, бо я їх шаную і поважаю, я вирішив піти з посади голови», - пояснив Петро Шкутяк

Також він запевнив, що таке його рішення не пов’язане з майбутніми парламентськими виборами, а про посаду керівника «Нафтохімік Прикарпаття» він перший раз чує.

Леся, 19.10.2011 17:42



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини