100 кілограм марихуану – такі здобутки правоохоронців тільки за два місяці

У цьому році правоохоронним органам вдалося вилучити у громадян Прикарпаття близько 150 кілограм наркотичних засобів, що у 7 разів більше ніж у 2010 році.

Як повідомив інформаційному агентству «Малакава» Василь Гультайчук керівник Центру зв'язків з громадськістю МВС України в Івано-Франківській області, тільки 100 кілограм марихуани знайшли протягом двох останній місяців.

«Проблема наркозлочинності існує по всій Україні й Івано-Франківська область не виняток.  Ми вилучаємо сьогодні з незаконного обігу величезні партії наркотичних речовин, наприклад, у вересні ми виявили злочинну діяльність двох осіб у Долинському районі, в яких було вилучено 50 кілограм», - сказав Василь Гультайчук.

Вже цього тижня правоохоронці знайшли ще 50 кілограм зілля у Галицькому районі. Проти зловмисників вже порушено кримінальну справу.

«Позавчора у Галицькому районі ми затримали трьох осіб, які виростили коноплю, зібрали урожай та намагалися розвести його. Так, першого злочинця ми впіймали у машині таксі, де знайшли у сумках 20 кілограм марихуани. Після затримання, ми провели оперативно-розшукові заходи, щоб знайти місце звідки він перевозить. У помешканні було виявлено ще 30 кілограм зілля та знайдено конвертики, вже з підготовленою для продажу марихуаною. Також ми знайшли зошит, в якому затриманий писав скільки він продавав, кому та за якою ціною. Відповідно порушено кримінальну справу, двоє осіб заарештовані та по справі проходить ще третя особа жіночої статі», - розповів Василь Гультайчук.

Леся, 13.10.2011 17:41



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини