Олександр Сич розповів про прекрасну співпрацю області з Польщею

Голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич та його перший заступник Василь Гладій розповіли про результати поїздки офіційної делегації в Ополе (Польща), яка тривала з 4 по 7 жовтня.

Протягам десяти років співпраці між Івано-Франківською областю та воєводство Ополе вдалося налагодити тісну співпрацю у сфері економіки.

«Наша співпраця відбувається в таких основних галузях, як деревообробка, виробництво меблів, обмін продукцією хімічної промисловості, сільському господарстві. Ми домовилися, що і надалі будемо нарощувати співпрацю в даних галузях», - повідомив Олександр Сич.

Інвестиції Польщі в Івано-Франківську область склали за перше півріччя 2011 року близько 80 мільйонів. Проте, сума експорту з Польщі більше, ніж в два рази перевищує наш імпорт у цю державу.

«За цей час ми відмічали прекрасні співпрацю у галузі економіки, зокрема, польські інвестиції в область на сьогоднішній день складають біля 80 мільйонів доларів, що становить 10 % від загального обсягу інвестицій. У нас є позитивний баланс зовнішньоекономічних відносин – орієнтовно 80 мільйонів доларів це є експорт з Польщі і 37 мільйонів доларів – імпорт в Польщу», - зазначив Олександр Сич.

 

Леся, 10.10.2011 15:32



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини