В Івано-Франківську відкрили підстанцію № 4 швидкої допомоги в мікрорайоні Пасічна

Вчора в Івано-Франківську відкрили підстанцію №4 невідкладної медичної допомоги у мікрорайоні Пасічна. Саме вона має вирішити усі проблеми, які виникали раніше із своєчасним прибуттям медиків до пацієнтів.

«Пасічна – величезний мікрорайон, до якого складний проїзд, особливо в ранковий період і після закінчення робочого часу з 17-19 години, - говорить головний лікар Івано-Франківська Тарас Масляк. - За вимогами Міністерства охорони здоров’я, швидка має доїхати до пацієнта за 10 хвилин після виклику. Розміщення підстанції швидкої допомоги у Пасічній значно покращить надання медичної допомоги для населяння в цьому мікрорайоні».

За словами головного лікаря станції швидкої та невідкладної медичної допомоги міста Івано-Франківська Ігоря Ковалюка, дві машини швидкої допомоги чергуватимуть на підстанції постійно, а в період збільшення навантаження до роботи на підстанції №4 задіюватимуть ще кілька карет невідкладної допомоги.

Крім мікрорайону Пасічна, підстанція швидкої допомоги №4 обслуговуватиме паралельно ще й мікрорайон Набережної, а також мешканців, які проживають в районі Калуського шосе та району «Дем’янів Лаз».

Леся, 05.10.2011 11:06



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини