Правила дорожнього руху не для депутатів

На оперативній нараді у міського голови головний лікар станції швидкої медичної допомоги Ігор Ковалюк поскаржився на некоректну поведінку учасників дорожнього руху.

Проте, він вважає, що тут немає нічого дивного, адже самі депутати міської ради подають неправильний приклад, зокрема, Роман Тимків не вважає за потрібне пропускати карету швидкої допомоги, яка поспішає до хворого.

Міського голову Віктора Анушкевичуса обурили такі дії народного обранця, і він вимагає негайно розібратися у ситуації, яка склалася.

«Потрібно безжалісно наказувати таких людей, не заважаючи на те, депутат це чи ні. Це неповага до спецтранспорту. Тому, потрібно посилити роботу, в тому числі і просвітницьку - зловили, наказали, дайте інформацію в ЗМІ. Людина помирає, а воно їде. Кажу «воно» свідомо підбираючи слово, бо інакше його не назвеш. Купило круту машину і його ні хворий, ні пожежник не хвилює, а коли, не дай Боже, з ним щось трапиться чи його родиною, то починає розказувати, як погано працює станція швидкої», - зазначив Віктор Анушкевичус.

Проте сам Роман Тимків вчора на прес-конференції дав «чесне піонерське», що такого не було.

Леся, 28.09.2011 12:39



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини