Франківські медики хочуть для швидких gps-навігатори

Належній та оперативній роботі працівників швидкої медичної допомоги заважає чимало факторів, основними з яких є перезавантаженість транспортними засобами вулиць міста, неналежний стан прибудинкових територій та й самих будинків.

«Звичайно, що на це впливає рівень кількості транспорту в Івано-Франківську, платні стоянки на проїжджій частині вулиць, утворення корків на дорогах з одностороннім рухом унеможливлює рух карети швидкої допомоги в цілому. Проблемними питаннями залишаються щодо придбання спеціалізованого транспорту, незадовільний стан прибудинкових територій, ліфтового господарства та будинкового освітлення. І негативом є те, що протягом останніх двох років нам не виділялися кошти на придбання спецодягу», - повідомив головний лікар станції швидкої медичної допомоги Ігор Ковалюк.

На думку Ігоря Ковалюка, значно допомогли б у роботі водіїв швидкої gps-навігатори.

«Великі обласні центри такі як Харків, Київ, Дніпропетровськ, Одеса вже ставлять gps-навігатори з метою за роботою швидкої, по-друге, є водії, які погано знають місто і ця система допомогла б покращити їх роботу», - додав Ігор Ковалюк.

Леся, 29.09.2011 14:36



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини