На будівельну фірму «Екстім» вчинено рейдерську атаку?

Як повідомляє прес-служба Громадського форуму сьогодні вранці в будівлю «Екстім-сіті» по вул.  Січових стрільців, 23 б увірвались співробітники податковоі міліції  обласної ДПА. Заблокувавши вхід у приміщення, де знаходяться десятки  офісів різних підприємств, податківці розпочали обшук у кабінетах на 6 поверсі. Двом адвокатам, які прибули на місце події, близько двох годин  відмовляли у зустрічі зі своїми клієнтами, які знаходились у  заблокованому приміщенні.

Зухвале порушення кримінально-процесуального законодавства вдалось припинити лише після прибуття  депуатів міської ради та представників ЗМІ, кажуть у Громадському форумі.

Зокрема, в Громадському форумі кажуть, що податкова  міліція має претензї до бізнесових структур депутата міськради Романа  Тимківа. Крім того, говорять про те, що слідчі нібито відмовились ознайомити журналістів і депутатів із постановою про порушення кримінальної справи.

В ГФ звертають увагу на те, що наїзд на підприємство Романа Тимківа відбулося після того, як Громадський форум і Удар домовилися про обєднання в міській раді, а сам Тимків є депутатом від Громадського форуму.

Леся, 30.09.2011 16:04



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини