Всі журналісти ТРК сьогодні обурені тим, що ведучий ефіру Георгій Жужунадзе дозволяє собі висловлюватися від їх імені— Третяк

Працівники івано-франківської комунальної ТРК «Вежа» стверджують, що на них чиниться тиск з боку керівництва та порушуються умови їхньої трудової угоди — не виплачуть вчасно заробітну плату та примушують працювати понаднормово.

За їх словами, після створення медіапрофспілки, в яку мали увійти усі працівники ТРК, їх керівник, Олена Третяк цілеспрямовано почала робити усе, щоб перешкодити цьому.

Своє бачення ситуації колектив ТРК «Вежа» виклав в листі до видання «Телекритика».

Проте директор ТРК, Олена Третяк, стверджує, що все написане в листі брехня та наклепи.

За її словами, телерадіокомпанія «Вежа» - це злагоджений чудовий колектив, який разом пережив не одну пікову ситуацію. Всі журналісти ТРК сьогодні обурені тим, що ведучий ефіру Георгій Жужунадзе дозволяє собі висловлюватися від їх імені, каже Олена Третяк. На жаль, тільки час покаже справжні мотиви, цілі і винуватців цього протистояння, говорить директор ТРК «Вежа».

«Щодо ведучого ефіру Георгія Жужунадзе, який неодноразово порушував трудову дисципліну і систематично не виконує посадові обов’язки, про що свідчать понад десятка службових записок працівників телерадіокомпанії «Вежа» і як наслідок — дві догани. Перша- наказ від 20.11.2009р. – залишення робочого місця під час проведення радіопрограм в прямому ефірі без попередження та згоди безпосереднього керівника. Друга- наказ від 20.01.2010р.за порушення правил внутрішнього розпорядку , а саме: відсутність на роботі впродовж 2 годин без поважних причин. 23 січня 2010р. підготовлений проект наказу про звільнення Георгія Жужунадзе з займаної посади - за непрофесійне використання ефірного комп’ютера, що викликало його поломку під час прямого ефіру, що призвело до збою в роботі підприємства в цілому», — повідомила «Малакаві» Олена Третяк.



old_editor, 27.02.2010 16:21



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини