Викрадач будинкових лічильників – невидимка?

З травня місяця на кожній оперативній нараді в міського голови Івано-Франківська лунають повідомлення про викрадення будинкових лічильників. Правоохоронні органи організували патрулювання будинків, в яких скоєно крадіжки.

«Що стосується лічильників, на даний час по восьми випадках порушені кримінальні справи, які об’єднані в одну. Вже тиждень працівники міліції перебувають на місцях і дивляться за лічильниками. Я думаю, що вже скоро ми цю проблему знімемо», - пообіцяв заступник начальника МВВС Андрій Прусак.

Проте, як повідомила  начальник служби оперативного реагування Тетяна Клочко, навіть такі заходи не допомогли уникнути нового випадку викрадення лічильників.

«Другого вересня, в ніч з четверга на п’ятниць, міський відділ внутрішніх справ організував патрулювання біля житлового будинку по вулиці С.Бандери 10б, але приблизно о шостій ранку знову сталася крадіжка трьох лічильників, що обліковували електроенергію. Крадіжка в тому ж таки під’їзді, в яком із 27 травня невідомими демонтовано вже 20 приладів», - зазначила Тетяна Клочко.  

Леся, 07.09.2011 12:28



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини