Безпритульні сплять на вулиці за власним бажанням

Начальник служби оперативного реагування Тетяна Клочко на оперативній нараді у міського голови, поскаржилася на велику кількість безпритульних, які заполонили вулиці, парки та сквери Івано-Франківська.

«Особи без постійного місця проживання облаштувалися на площах і скверах центральної частини міста. Сьогодні зранку було повідомлено, що жінка біля Ратуші перебуває знов. Міський відділ внутрішніх справ неодноразово попереджував людей, забирав, але результат нетривалий», - заявила Тетяна Клочко.  

На сьогодні в Івано-Франківську діє один єдиний будинок нічного перебування для осіб без постійного місця проживання. На даний момент, місця у ньому є і люди можуть приходити туди спати.

«В будинку нічного перебування є місця і люди можуть приходити переночувати. Він розрахований на 26 осіб, зимою у нас 22-23 людей, а зараз практично немає, і якщо хтось спить на вулиці, то він просто не хоче туди іти. Крім того цим людям, церква у вівторок і п’ятницю приносить їм вечерю, а зранку – дають чай, каву та печиво», - розповідає заступник директора департамент соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради Надія Кузюк.

 

Леся, 25.08.2011 15:56



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини