Не заради здоров’я, а заради оголеного тіла?

Івано-Франківські активісти ГО «Український вектор» провели акцію протесту проти вживання неповнолітніми особами алкогольних напоїв, адже за статистикою, Украйна посідає за цим критерієм перше місце у світі. Головною метою було розвіяти міф про те, що «не буває некрасивих дівчат, а буває мало пива».

Акція відбулася 1 вересня, і ця дата була вибрана не випадково, адже, кажуть організатори, старшокласники відзначають День знань саме із пляшкою пива.

«Ми хочемо показати, що не всі так відпочивають, і є інші альтернативи. Також ми хочемо переконати, що українські дівчата обирають здорових чоловіків, які забезпечать їм здорове майбутнє. Хлопці виливатимуть пиво, яке б могли випити, а дівчата натомість символічно роздягатимуться», - розповів організатор та голова ГО «Український вектор» Микола Гавриляк.

Самі ж учасники акції готові були пожертвувати випивкою, проте робили це не заради власного здоров я, а заради молодого тіла красуні в купальнику.

«А які дівчата? – запитували молоді люди. Почувши, що це білява красуня одразу погоджувалися на пропозицію. – Я вже готовий! Якщо захочу, то піду куплю собі потім ще одне», - сказав Володимир Семеген.

Леся, 02.09.2011 12:01



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини